Als je zwanger bent wil je dat bijzondere moment graag vastleggen. Een bellymask is daarvoor een zeer geschikte manier. Er wordt een gipsen afdruk gemaakt van je buik wanneer je ongeveer 34 weken zwanger bent, vervolgens kan deze afdruk versiert worden zoals jij dit wenst.

Een bellymask wordt bij jou thuis gemaakt. Dat is heel onschuldig voor jou en je kindje. Wanneer ik de afdruk heb gemaakt neem ik het mee naar huis. Daar laat ik de afdruk uitharden en verstevig ik het materiaal. Ook hang ik er een ophangmechanisme achter.

Daarna kan ik je bellymask versieren door het te beschilderen of beplakken. Dit kan onder andere met verf, airbrush, stof of strass steentjes. Het is ook mogelijk om er een geboortebord van te maken.

Na de geboorte kan ik uiteraard ook de naam, datum en het gewicht van je kindje op vermelden. Ik kan ook het portret van je kindje airbrushen op je buik nadat ik een foto ontvangen heb. Na de versiering van de bellymask behandel ik het het met vernis om verkleuring tegen te gaan.

Tijdens het versieren kan ik foto’s maken van het proces, zodat u het goed kunt volgen en eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Zo krijgt u een unieke herinnering aan uw zwangerschap.

Neem voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak gerust contact op

Site  Lilly Buikkl